Yritys

Pari sanaa Ceilistä

Ceili on vuonna 2014 perustettu sertifioitu Salesforce-kumppani. Autamme asiakkaitamme CRM-käyttöönotoissa, konsultoinnissa ja erilaisisissa kehitysprojekteissa. Olemme Salesforce Registered Consulting Partner ja työntekijämme ovat sertifioituja Salesforce-osaajia. Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella, mutta toimimme käytännössä koko maassa ja tarjoamme palveluitamme niin isoille kuin pienillekin yrityksille. Lue alta lisää Ceilin perustajien tarinaa.

Meidän tarina

Viime vuosituhannen lopulla ryhmätyötä tukevat ohjelmistot olivat uusinta uutta. Silloin esimerkiksi IBM Lotus Notes kaatoi vauhdilla organisaatioiden raja-aitoja.

Perustimme Descom Oy:n murroksen keskelle vuonna 1997. Yrityksen tarjoama ja asiakkuudet kasvoivat vauhdilla. Rakensimme kymmeniä ratkaisuja organisaatioiden sisälle ja välille. Toimitimme ratkaisuja muun muassa ostoon, myyntiin ja logistiikkaan sekä useisiin muihin asiakastarpeisiin. Ratkaisuja, joita Suomen suurimmat yritykset käyttävät edelleen kuudella mantereella. Olimme mukana kehittämässä Descomia yliopisto-startupista nykyiseen yli 200 hengen vahvuuteen; Suomen johtavaksi sähköisen kaupan ja markkinoinnin toimijaksi sekä Suomen suurimmaksi IBM-kumppaniksi. Nykyään Descom on osa Solteq Oyj:tä. Nyt liiketoiminta ja teknologia ovat jälleen murroksessa: sovelluskehitys on siirtynyt pilveen ja asiakaskohtaaminen digitalisoitunut, luoden yrityksille uusia muutospaineita. Samaan aikaan joustava pilvipohjainen teknologia on avannut yrityksille ennennäkemättömät mahdollisuudet luoda kilpailuetua. Avuksi tarvitaan vain ketterä kumppani, joka tuntee uuden teknologian mahdollisuudet ja osaa muovata ne liiketoiminnan palvelukseen. Suomi on täynnä yrityksiä, jotka haluavat ravistaa vanhan teknologian kankeuden harteiltaan ja astua uuteen maailmaan. Me haluaisimme auttaa. Kipinä palata startup-yrittäjiksi syttyi – siitä kipinästä kasvoi Ceili.

Tutustu palveluihimme

Salesforce Registered Consulting Partner