REKRYTOINTI: Salesforce sovelluskehittäjä ja arkkitehti  

Haemme kasvavaan joukkoomme räätälöityjen Salesforce.com– ja Force.com-pohjaisten sovellusten määrittelyyn, suunnitteluun ja toteutukseen sovelluskehittäjiä ja teknisiä arkkitehtejä.

Tule mukaan kehittämään yritystämme ja luomaan pienestä suurta. Voit itse vaikuttaa työtehtäviesi sisältöön ja käytettäviin koodausmenetelmiin sekä -työkaluihin. Pääset nopeasti mukaan tiimiimme hyödyntämään markkinoiden johtavaa teknologiaa asiakasyritystemme hyväksi. Modernien web-kehitystaitojen lisäksi tarvitset rohkeutta haastaa itsesi sekä halua näyttää osaamisesi.

Ceili Oy on Salesforce-alustaan erikoistunut teknologiakumppani, joka toteuttaa Salesforcen eri pilvien käyttöönottoja, sovelluskehitystä sekä ylläpito- ja tukipalveluja. Olemme mukana Salesforcen kumppaniohjelmassa ja tarjoamme palveluitamme niin isoille kuin pienillekin yrityksille. Toimistomme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella, mutta toimimme käytännössä koko maassa. Vaikka yrityksemme on nuori, kokemuksemme IT-ratkaisujen tuottamisesta on varsin pitkä.

Työskentely voi tapahtua joko Jyväskylästä tai Tampereelta käsin.

Ota yhteyttä ja tule käymään, niin katsotaan mitä voisimme tehdä yhdessä: Sami Kettunen, 050 386 5555, sami.kettunen@ceili.fi