Salesforce CRM -käyttöönotot

Nopeasti liikkeelle, nopea ROI.

Jos olet jo hankkinut Salesforce-lisenssit etkä ole varma, mistä aloittaa tai jos olet vielä harkitsemassa käyttöönottoa, me autamme sinut liikkeelle. Käymme läpi oman myyntitoimintosi ja -prosessiesi erityisvaatimukset ja siirrämme nämä vaatimukset sekä vanhan CRM:n tiedot omaan Salesforce-ympäristöösi siten, että myyntitiimisi saa lentävän lähdön. Käymme läpi Salesforcen toiminnallisuuden organisaatiosi kanssa ja varmistamme, että Salesforce-käyttöönotto sujuu nopeasti ja kaikki tietävät miten järjestelmää käytetään ja miten vakio-ominaisuuksista saadaan täysi teho irti.

Tarvittaessa laajennamme Salesforcen toiminnallisuuksia ja kehitämme lisäpalveluita Force.com -sovelluksilla. Katso, kuinka olemme vaiheistaneet käyttöönoton asiakkaillemme vaivattomaksi.

1

Liikkeellelähtö

Käymme läpi myynti- ja toimitusprosessin ja määrittelemme yhdessä tavoitetilan, joka huomioi kaikki sidosryhmät. Kartoitamme raportointitarpeet, sosiaalisen median käytön ja mahdollisuudet sekä luomme roadmapin, jolla käyttöönottoprojekti saadaan onnistuneesti maaliin.

2

Salesforce-ympäristön perustaminen

Perustamme yrityksellesi Salesforce-organisaation, avaamme käyttäjätilit ja muokkaamme ympäristön ja tietosisällön yrityksesi näköiseksi. Siirrämme olemassa olevan tietosisällön uuteen ympäristöön.

3

Käyttöönoton valmistelu

Suoritamme yhdessä koeajon oikealla tietosisällöllä ja teemme tarvittavat muutokset. Toteutamme tarvittavat rajapinnat muihin järjestelmiin sekä sovimme organisaatiollesi sopivat yhteiset toimintatavat, joiden avulla varmistetaan että kaikki käyttäjäryhmät tietävät miten toimia ja että alussa asetetut tavoitteet järjestelmän käytölle täyttyvät.

4

Salesforce-käyttöönotto

Koulutamme eri käyttäjäryhmät ja varmistamme, että järjestelmää käytetään yhteisillä tavoitteilla. Huolehdimme, että organisaatiosi saa lentävän lähdön Salesforcen käyttöön ja täyden hyödyn tehdystä investoinnista. Tarvittaessa Road-mapin käytön kehittämiseen tulevaisuudessa sekä tarjoamme osa- tai kokopäiväisen pääkäyttäjän organisaatiosi tueksi.

Tarjoamme palveluna myös osa- tai kokopäiväistä Salesforce-pääkäyttäjää tukemaan ja kehittämään organisaatiosi Salesforce-käyttöä yhdessä määriteltävän roadmapin mukaisesti.

Pyydä lisätietoa Salesforce-käyttöönotosta